ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Τσιμισκή 12,
Θεσσαλονίκη

Καλάθι

News & Events

NOMINATION VALENTINE’S DAY Gift Ideas

NOMINATION VALENTINE'S DAY Gift Ideas

NOMINATION VALENTINE’S DAY Gift Ideas

Αγοράζοντας 3 Composable links σας κάνουμε ΔΩΡΟ το 1

NOMINATION VALENTINE’S DAY Gift Ideas – Χαρίστε ένα Composable βραχιόλι με τα charms της επιλογής σας στους αγαπημένους σας!

NOMINATION VALENTINE’S DAY Gift Ideas! Για τη μέρα που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην αγάπη, η επιλογή ενός μοναδικού και ξεχωριστού δώρου για τον σύντροφό σας είναι απαραίτητη. Η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου είναι σχεδόν εδώ – και δεν έχετε βρει ακόμα το κατάλληλο δώρο για τον ιδιαίτερο άντρα ή τη γυναίκα σας; Χρειαζόμαστε μια ιδέα που θα εκπλήξει τον αγαπημένο μας, που θα τον κάνει να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για εμάς και που θα επικοινωνήσει τα πιο ειλικρινή μας συναισθήματα.

NOMINATION VALENTINE’S DAY Gift Ideas: 3 for 2 αγοράζοντας τρία (3) composable links σας κάνει ΔΩΡΟ το 1 για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που «δίνουν χρώμα» στη ζωή σας.

Από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ μέχρι και ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

NOMINATION VALENTINE'S DAY Gift Ideas

 

Κάντε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σας πραγματικά μαγική❣️

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο ρομαντικά Charms για δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δείξετε στο σύντροφό σας πόσο σημαντικός είναι. Επιλέξτε τα κοσμήματα που μιλούν για εσάς ως ζευγάρι και γιορτάστε μια πραγματικά μοναδική Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

 

 

 

 

 

 

Ανακαλύψτε στο κοσμηματοπωλείο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ τη συλλογή μας NOMINATION ITALY!

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο 2310 273056.