ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Τσιμισκή 12,
Θεσσαλονίκη

Καλάθι

ΕΤΑΙΡΙΑ

Παπαϊωάννου Κοσμήματα & Ρολόγια

Ένα όνομα με μεγάλη ιστορία στο κόσμημα στη Θεσσαλονίκη από το 1949.Ο Σπύρος Παπαϊωάννου ερχόμενος από τις Σέρρες και γνωρίζοντας άριστα την τέχνη του κοσμήματος ξεκινά αρχικά στην οδό Βενιζέλου για πολλά χρόνια όπου γίνεται ευρέως γνωστός ,στην κόσμο της  Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, για την εξαιρετική χειροποίητη δουλειά του.

Μετά το μεγάλο σεισμό του 1978 μεταφέρεται προσωρινά στην Τσιμισκή 17 ενώ το ίδιο διάστημα εισέρχεται στην επιχείρηση ο υιός του Λευτέρης. Μαθαίνοντας την δουλειά από τον πατέρα του και γνωρίζοντας πως η γνώση είναι δύναμη  αρχίζει να  παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια με σκοπό την προσωπική βελτίωση πρωτίστως αλλα  και τον εκσυγχρονισμό της οικογενειακής  επιχείρησης.

Ξεκινάει να πηγαίνει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις κοσμήματος που πραγματοποιούνται,  όπως στην Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία κ.α. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρακολουθεί και να φέρνει τις νέες τάσεις τόσο στο χώρο του κοσμήματος όσο και στου ρολογιού.

Το 1986 το κοσμηματοπωλείο μεταφέρεται στο σημείο που είναι μέχρι και σήμερα, στη Τσιμισκή 12.Ένα κατάστημα μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο. Η επιτυχία του βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών, την εμπιστοσύνη, αλλά και στην άριστη εξυπηρέτηση ακόμα και μετά την πώληση.

Περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας

Τα χρόνια περνούν  και το 2005 ανακαινίζεται πλήρως. Εκτός των κοσμημάτων Ελλήνων καταξιωμένων κατασκευαστών  εισάγονται και κοσμήματα διαφόρων οίκων εξωτερικού όπως του MARCO BICEGO, K di CUORE, NOMINATION αλλά και ωρολόγια των εταιρειών BAUME & MERCIER, FRÉDÉRIQUE CONSTANT, MAURICE LACROIX, EBEL, MICHEL HERBELIN κ.α.

Σήμερα συνεχίζοντας την παράδοση στο ποιοτικό κόσμημα και ρολόι εκσυγχρονίζεται απο τον υιό του Νικόλα-Σπύρο προσφέροντας στον καταναλωτή τα προϊόντα του φυσικού καταστήματος και από e-shop, για μία νέα εμπειρία αγορών με την ίδια πάντα ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Ποιότητα

Μοναδικά χρυσά κοσμήματα και επώνυμα ρολόγια χειρός για τον άντρα, την γυναίκα και το παιδί με δωρεάν αυθημερόν αποστολή, σε προσεγμένη συσκευασία δώρου.

Εξυπηρέτηση

Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, στελεχωμένο με έμπειρο προσωπικό που διαθέτει εξειδικευμένη εκπαίδευση, βρίσκεται διαρκώς στη διάθεσή σας και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας ανάγκη.

Εγγύηση

Κάθε κόσμημα που αγοράζετε, φέρει τη σφραγίδα γνησιότητάς του και συνοδεύεται από εγγύηση της εταιρίας «ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ​» και δεν αφορά κάποιο χρονικό διάστημα.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Επισκευθείτε το φυσικό κατάστημα μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 12.

H γνώμη σας μετράει!

Βίκυ (Βίκυ)
Βίκυ (Βίκυ)
2023-11-24
Επισκέφθηκα το κοσμηματοπωλείο, για κάποια επιδιόρθωση. Πέραν του ότι, ο κος Παπαϊωάννου ήταν, ιδιαίτερα, εξυπηρετικός διαπίστωσα ότι, έχει και πανέμορφα κοσμήματα.
MARIA CHATZIPANTAZI
MARIA CHATZIPANTAZI
2023-11-21
Είναι επαγγελματίας .! Χρόνια στην δουλειά! Υπέροχα κοσμήματα με τιμές απίστευτες!
Giorgos Dounousis
Giorgos Dounousis
2022-07-10
Εξαιρετικός
Gregory Driglis
Gregory Driglis
2022-07-07
Μακροχρόνια και λεπτομερή εξυπηρέτηση!!Μεγαλή γκάμα προϊόντων και ανταγωνίστηκες τιμές!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
GIANNIS ZAFIRAKIS
GIANNIS ZAFIRAKIS
2021-12-20
ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.