ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Τσιμισκή 12,
Θεσσαλονίκη

Καλάθι

News & Events

Πώς να επιλέξετε το σωστό κόσμημα για δώρο

Οι γυναίκες λατρεύουν τα κοσμήματα γι’ αυτό αποτελούν και την πιο κλασσική επιλογή για δώρο. Μπορεί να φαίνεται ως μία εύκολη και γρήγορη απόφαση, ωστόσο αν θέλεις να το φορέσει πραγματικά και να μην καταλήξει στην κοσμηματοθήκη της μαζί με τα υπόλοιπα χρειάζεται λίγη περισσότερη σκέψη.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το το σωστό κόσμημα για δώρο

Κοσμήματα υπάρχουν σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Κάθε τύπος γυναίκας θα πρέπει να φοράει το κατάλληλο κόσμημα, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε κάτι που θα της ταιριάζει πραγματικά. Το χρώμα των μαλλιών ή το στυλ τον ρούχων της είναι δύο από τους πολλούς παράγοντες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτή την επιλογή.

 

 

 

Αρχικά, η περίσταση με αφορμή την οποία κάνετε αυτό το δώρο θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το κόσμημα που θα χαρίσετε. Αν πρόκειται για κάποια επέτειο ή για γενέθλια το δώρο σας πρέπει να είναι πιο φανταχτερό και μοναδικό. Από την άλλη αν πρόκειται για κάποια άλλη περίσταση μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο κλασσικό και λιγότερο εκκεντρικό.

Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε αν θέλετε να το φοράει καθημερινά ή σε πιο συγκεκριμένες περιστάσεις. Στην πρώτη περίπτωση επιλέξτε κάτι πιο πρακτικό όπως ένα ρολόι ή ένα κολιέ με το όνομα της. Όσον αφορά τα κρεμαστά το καλό είναι ότι δίνεται στον παραλήπτη την δυνατότητα να αλλάζει το κρεμαστό κρατώντας απλά την αλυσίδα με αποτέλεσμα να εναλλάσσει τα κρεμαστά και να δημιουργεί διαφορετικές εμφανίσεις κάθε φορά. Στην δεύτερη περίπτωση μεγάλα ριχτά σκουλαρίκια ή δαχτυλίδια με πολύτιμες πέτρες θα απογειώσουν τις βραδινές της εμφανίσεις.

 

 

Βραχιόλι, κολιέ ή σκουλαρίκια; Και τα τρία είναι υπέροχα και το καθένα ξεχωριστά δίνει το δικό του μήνυμα. Ένα βραχιόλι θα θυμίζει συνεχώς το δώρο σας καθώς είναι ένα κόσμημα που το αγαπημένο σας πρόσωπο θα πιάνει και θα το βλέπει συχνά. Είναι επίσης πρακτικό όσον αφορά το μέγεθός του μιας ταιριάζει σχεδόν σε όλους και φοριέται και βγαίνει εύκολα. Μπορείτε να βρείτε διάφορα σχέδια αλλά και να παίξετε μαζί τους. Σε μια όμορφη αλυσίδα π.χ μπορείτε να προσθέσετε ένα κρεμαστό όπως το ζώδιο της ή μία καρδιά.

Τα σκουλαρίκια αποτελούν από τα αγαπημένα κοσμήματα των γυναικών. Φοριούνται από όλες τις ηλικίες και συνήθως είναι από τα κοσμήματα που μία γυναίκα δεν βγάζει ποτέ, ακόμη και όταν πάει για ύπνο. Εδώ θα πρέπει να προσέξετε αρχικά σε ποιο σημείο έχει τρυπημένο το αυτί της καθώς αυτό θα επηρεάσει άμεσα την επιλογή σας. Επίσης θα πρέπει να δώσετε βάση στα χαρακτηριστικά του προσώπου της και στο χρώμα των μαλλιών της καθώς τα σκουλαρίκια πλαισιώνουν το πρόσωπο. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σχεδίων, μεγεθών, χρωμάτων και υλικών γι’ αυτό θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο και έρευνα εφόσον επιλέξετε αυτού του είδους δώρου.

Το δαχτυλίδι είναι ίσως και το πιο συμβολικό από τα κοσμήματα. Άλλωστε ένα δαχτυλίδι είναι και αυτό που επικαιροποιεί την ένωση δύο ανθρώπων. Συνήθως επιλέγεται για πιο σημαντικές και ιδιαίτερες στιγμές όπως μία επέτειος. Όταν επιλέγεται ένα δαχτυλίδι θα πρέπει να ξέρετε το μέγεθος του δαχτύλου στο οποίο θα το φορέσει. Ένας εύκολος τρόπος είναι να πάρετε μαζί σας ως δείγμα κάποιο από τα δαχτυλίδια που ήδη έχει.

 

 

 

Αφού έμαθες πώς πρέπει να επιλέξεις το κόσμημα που θα της ταιριάζει καλύτερα, μπες στο PAPAIOANNOY JEWELS shop και διάλεξε το κόσμημα των ονείρων της.