ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Τσιμισκή 12,
Θεσσαλονίκη

Καλάθι

News & Events

Πώς να επιλέξεις το σωστό ρολόι για το στυλ σου

Πώς να επιλέξεις το σωστό ρολόι για το στυλ σου

Πώς να επιλέξεις το σωστό ρολόι για το στυλ σου; Το ρολόι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα key αξεσουάρ και απαραίτητο κομμάτι του προσωπικού στυλ. Συγκεκριμένα, έχει την ικανότητα να ολοκληρώσει ένα σοφιστικέ outfit με τον πιο κομψό αλλά και κλασικό τρόπο, και κάθε ενημερωμένη γυναίκα της μόδας θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον μία elegant επιλογή στην γκαρνταρόμπα της.

Παρακάτω, εξηγούμε Πώς να επιλέξεις το σωστό ρολόι για το στυλ σου ανάμεσα στα διαφορετικά είδη που υπάρχουν, που να ταιριάζει με το προσωπικό σου στυλ. Παράλληλα, σου προτείνουμε τις πιο κομψές επιλογές από τo ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ που ανεβάζουν τον πήχη της υψηλής ωρολογοποιίας από κορυφαία brands όπως BAUME & MERCIERMICHEL HERBELINBURBERRYGIANFRANCO FERREMAURICE LACROIXEBELVENUSFREDERIQUE CONSTANT. Το σημαντικό είναι να επιλέξεις ένα ρολόι που να σε αντιπροσωπεύει ενώ παράλληλα να λειτουργεί και ως κόσμημα για να μπορείς να το φοράς σε όλες τις περιστάσεις.

Παρακάτω ακολουθούν τα style tips για το πώς να επιλέξεις το σωστό ρολόι για το στυλ σου:

Σχήμα

Το κλασικό σχήμα παραμένει να είναι το στρογγυλό, ωστόσο μπορείς να επιλέξεις και τη masculine εκδοχή του, δηλαδή το τετράγωνο το οποίο είναι εξίσου διαχρονικό. Επίσης, ακόμη μία κομψή επιλογή είναι και τα ορθογώνια ρολόγια. Αν αναζητάς κάτι πιο fashionable και stylish υπάρχουν τα ρολόγια με καμπύλες ή σε ασσύμετρα σχήματα που συγκαταλέγονται ανάμεσα στα statement ρολόγια χάρη στις εντυπωσιακές γραμμές τους.

 

 

Σχέδιο

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ρολογιών όπως τα casual καθημερινά ρολόγια έως και τα πιο λειτουργικά αθλητικά ρολόγια – δύο είδη που προτιμούν οι γυναίκες με πολυάσχολες, active καθημερινότητες. Τα casual ρολόγια έχουν καντράν μεσαίου έως μεγαλύτερου μεγέθους που είναι ευανάγνωστα και συνήθως δεν φέρουν εμφανή στολίδια. Τα αθλητικά ρολόγια αρμόζουν συνήθως σε γυναίκες με active lifestyle.

 

 

Πώς να επιλέξεις το σωστό ρολόι για το στυλ σου

 

Ρολόγια – Κοσμήματα

Από την άλλη πλευρά, τα ρολόγια – κοσμήματα μπορεί συχνά να διαθέτουν χρυσό ή ασήμι, διαμάντια, μαργαριτάρια, ζαφείρια και άλλους πολύτιμους λίθους ή ημιπολύτιμους λίθους, συμπεριλαμβανομένου του κεχριμπαριού, και φέρουν συνήθως πιο exclusive σχεδιασμό. Τα καντράν φέρουν πολυτελή περίτεχνα στοιχεία τα οποία τα καθιστούν πιο κομψά ως επιλογές.

 

 

Fashionable

Τέλος, υπάρχουν πιο fashionable ρολόγια, τα οποία φέρουν σύγχρονο σχεδιασμό και κυκλοφορούν από high fashion brands. Είναι ιδανικά τόσο για  καθημερινή χρήση όσο και για πιο κομψές, επίσημες περιστάσεις. Η έμφαση σε αυτά τα ρολόγια δίνεται στο στυλ, στις τάσεις της μόδας αλλά και στο λογότυπο του brand.

 

 

Πώς να επιλέξεις το σωστό ρολόι για το στυλ σου

 

Το μέγεθος του καρπού

Η περιφέρεια των καρπών των γυναικών κυμαίνεται συνήθως από 5 ίντσες έως 7 ίντσες (περίπου 12 έως 17 εκατοστά) και τα γυναικεία ρολόγια έχουν συνήθως διάμετρο από 22 έως 34 χιλιοστά, ανάλογα με το στυλ και τον ωρολογοποιό. Μια μικρότερη διάμετρος ρολογιού 22 έως 28 mm είναι πιο κατάλληλη για ένα καρπό 5 έως 6 ιντσών (12 έως 14 cm), για παράδειγμα, ενώ μια διάμετρος ρολογιού 28 έως 34 mm είναι πιο κατάλληλη για έναν μέσο καρπό γυναίκας 6 έως 7 ίντσες (14 έως 17 cm).

 

Λουράκι ή βραχιόλι;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι βραχιολιών που χρησιμοποιούνται στα γυναικεία ρολόγια όπως ανοξείδωτο ατσάλι, από χρυσό ή συνδυασμούς χρυσού και πλατίνας. Τα λουράκια είναι συνήθως από δέρμα προσδίδουν κομψότητα. Μπορεί να είναι σε matching απόχρωση με το κατράν για ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα.

 

 

Πώς να επιλέξεις το σωστό ρολόι για το στυλ σου

 

Ένα ρολόι είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ

Ένα ρολόι είναι κάτι ξεχωριστό και πολύ προσωπικό. Η αγορά ενός γυναικείου ρολογιού για την καθημερινότητά της, ή για μια συγκεκριμένη εμφάνιση ή ακόμα και για μία συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή ή περίσταση αποτελεί μία προσεγμένη αλλά και μελετημένη κίνηση. Άλλωστε πρέπει να βλέπουμε τα ρολόγια ως ακόμη ένα αξεσουάρ – κόσμημα που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή μας με κομψότητα και στυλ. Γι’ αυτό και η επιλογή του είναι αρκετά σημαντική μιας και μας αντιπροσωπεύει απόλυτα.

 

 

Ανακαλύψτε στο κοσμηματοπωλείο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ τη συλλογή μας με γυναικεία luxury ρολόγια!

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο 2310 273056.