ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Τσιμισκή 12,
Θεσσαλονίκη

Καλάθι

News & Events

Βάπτιση 2024: Συλλογές και νέα σχέδια βαπτιστικών σταυρών

νέα σχέδια βαπτιστικών σταυρών

Βάπτιση 2024: Συλλογές και νέα σχέδια βαπτιστικών σταυρών

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, η άνοιξη σημαίνει την έναρξη της περιόδου των βαπτίσεων όπου γονείς και νονοί αναζητούν τον τέλειο βαφτιστικό σταυρό για το μικρό τους θαύμα. Η αναζήτηση αυτή για πολλούς νονούς και νονές θεωρείται δύσκολη καθώς στην τελική επιλογή πρέπει να συνυπολογίσουν το γούστο τους, το budget τους, τις τάσεις της εποχής αλλά καμιά φορά και την άποψη των γονιών του παιδιού που μπορεί να είναι παρόντες στην επιλογή.

Στόχος του καταστήματος ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ είναι να κάνουμε την επιλογή σας εύκολη και ευχάριστη και να ντύσουμε πολύτιμες στιγμές της ζωής σας όπως η βάπτιση με τα ομορφότερα κοσμήματα. Φέτος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε όλους τους σταυρούς της συλλογής μας  ώστε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την πιο γρήγορη και εύκολη επιλογή. Είτε πρόκειται να βαφτίσετε αγόρι είτε κορίτσι, θα βρείτε και την ανάλογη κατηγορία, χωρισμένη σε συλλογές. Οι σταυροί σε όλες τις κατηγορίες και τις συλλογές είναι κατασκευασμένοι από χρυσό 14 ή 18 καρατίων.

Classic Collection

Στην συλλογή μας θα βρείτε σταυρούς με σχέδια κλασσικά και μοτίβα επαναλαμβανόμενα στην διάρκεια των χρόνων που περνούν. Η επιλογή ενός κλασσικού σταυρού για αγόρι παραμένει μια από τις κορυφαίες επιλογές των νονών αλλά και των γονιών. Οι σταυροί αυτής της κατηγορίας κινούνται σε κλασικά μονοπάτια. Αντίστοιχα, για τα κορίτσια ένας κλασικός σταυρός θεωρείται ένας σταυρός με πιο αυστηρές και διαχρονικές γραμμές που συνήθως στην επιφάνεια του σχηματίζεται ένας ένθετος σταυρός διακοσμημένος με ζιρκόν που κάνουν το αποτέλεσμα πιο κοριτσίστικο και εντυπωσιακό.

 

 

Modern Collection

Ακολουθεί η συλλογή με μοντέρνους σταυρούς με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τεχνικές. Οι βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι αυτής της κατηγορίας έχουν συνήθως ανάγλυφες επιφάνειες, απρόσμενες σχεδιαστικές προσθήκες και συνδυασμούς χρωμάτων και φινιρίσματος. Αντίστοιχα οι μοντέρνοι βαπτιστικοί σταυροί για κορίτσι έχουν ανάγλυφες επιφάνειες, σχεδιαστικές προσθήκες όπως λουλούδια ή καρδιές και ιδιαίτερους συνδυασμούς χρωμάτων και φινιρίσματος.

 

 

Minimal Collection

Στη συλλογή μας με Minimal σχεδιασμό περιλαμβάνονται σταυροί βάπτισης σε διαχρονικά, λιτά σχέδια με λουστρέ ή ματ επιφάνειες και χωρίς περιττές λεπτομέρειες. Πολλοί ανάδοχοι αλλά και γονείς προτιμούν σταυρούς σε αυτό το ύφος καθώς είναι ένα κόσμημα που σίγουρα θα φορεθεί από το παιδί και στην ενήλικη ζωή του.

 

 

Αν, λοιπόν, θέλετε εσείς τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής, ανακαλύψτε τους σταυρούς από το κοσμηματοπωλείο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, οι οποίοι θα εντυπωσιάζουν και θα χαροποιούν το βαφτιστηράκι σας για όλη του την ζωή.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο 2310 273056.